Met jouw stem maken wij kans op een Appeltje van Oranje! Dé prijs van het Oranje Fonds voor sociale projecten. We zijn een van de genomineerden en daar zijn we echt super trots op.

Dit jaar is het thema ‘Maatjes ben je samen’. De prijzen staan in het teken van maatjesprojecten. Projecten waarin mensen elkaar vooruithelpen en langere tijd ondersteunen. In ons koninkrijk zijn veel mensen die om uiteenlopende redenen een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Vrijwilligers die hun maatje willen worden en ze willen helpen, zijn daarom onmisbaar. Onze maatjes zijn mentoren/vrijwilligers die kwetsbare kinderen van 5 tot 18 jaar in Rotterdam begeleiden.


Koningin Máxima reikt in mei 2020 de Appeltjes van Oranje uit aan de drie beste maatjesprojecten. Drie initiatieven die op succesvolle wijze verschillende groepen mensen verbinden of die ervoor zorgen dat mensen weer meedoen in de maatschappij. Alle winnaars van een Appeltje van Oranje krijgen een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een geldbedrag van 15.000 euro.

Het aantal stemmen dat de kanshebbers krijgen, bepaalt mede wie er doorgaan naar de laatste tien nominatieplaatsen. Hieruit kiest de jury uiteindelijk de drie winnaars.

Vind jij ook dat wij deze impactvolle prijs verdienen? Stem dan op ons via:
stem.oranjefonds.nl/bbbsr

Als je dit bericht wilt delen binnen jouw netwerk, dan help je ons enorm!