De kunstpiloot
Op donderdag 4 juli jl. mocht BBBSR een mooie cheque in ontvangst nemen, bij de officiële opening door wethouder Said Kasmi van Onderwijs en Cultuur, van het schilderij /project van de Kunstpiloot 2019. Het gezamenlijke kunstwerk van leerlingen van vijf Rotterdamse scholen werd officieel onthuld in Museum Rotterdam. Graffiti, collages en een heleboel kleur en inspiratie. In vijf lessen werkten ruim tachtig Rotterdamse leerlingen uit het po, vo, so en sbo aan het kunstwerk. Vakleerkracht en drijvende kracht achter de KunstPiloot, Henriette Vlessing-Koppen, is super trots, zo ook het team van BBBSR. Het kunstwerk was de hele zomer te bekijken in Museum Rotterdam. Nu krijgt het een mooie plek aan de wand van stichting BOOR, die het schilderij van de kunstpiloot kocht. Maar dat was niet alles. Met hun kunstwerk leverden de kinderen een bijdrage aan een twee goede doelen. Wij waren een van de gelukkigen! Heel veel dank namens alle Bigs en Littles en BBBSR.

Donaties en giften
Verder ontvingen wij de afgelopen periode een mooie donatie van een familie die niet bij naam genoemd wil worden, vanwege hun 60 jarig huwelijksfeest. De kleinkinderen mochten een goed doel uitkiezen en wij waren een van de gekozen goede doelen. Wij waren er stil van…

Ook ontvingen wij van fam. Slager van Vasteland advocaten een mooie donatie van €1500 naar aanleiding van een jubileumfeest dat zij organiseerden. Wij waren het gekozen goede doel waar gasten aan konden doneren in plaats van cadeaus. Wij zijn hen hier zeer erkentelijk voor. Wij gingen onder andere met het School-based mentoring programma (Bigs en Littles) bowlen waar allen van hebben genoten.

Ook waren wij het gekozen goede doel voor de LUSH (Fresh Handmade Cosmetics) Charity Pot event. De Charity Pot is een hand- en bodylotion waarvan 100% van de opbrengst van de verkoop van die pot (minus de btw) gaat naar het gekozen goede doel van die dag. Met elke euro voor een Charity Pot geef je dus niet alleen jezelf of iemand anders een cadeautje, maar draag je ook bij aan een lokaal goed doel. Wij mochten ook in hun heerlijke winkel staan in de Beurstraverse om onze mooie stichting onder de aandacht te brengen.